maanantaina, kesäkuuta 23, 2008

Vänernin rannalla

Juhannusaattona ylitimme Vätternin, juhannuspäivänä ja eilen etenimme Götan kanavan länsiosan. Alaspäin sulutus on leppoisaa. Nyt olemme vain parin sulun takana Vänern-järvestä. Vettä on satanut lähes vuorokauden ja tuuli olisi vastainen, joten pidämme satamapäivää. Vänernin jälkeen edessä on vielä Trollhättanin kanava ennen Göteborgia. Kaikki on sujunut hyvin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys täältä Jettesaaresa! Tehän olette jo pitkälle ehtineet, Norjaankin jo päässeet. Tuliko syötyä halpaa pizzaa ja olutta ;) ?
Mekin pidämme sadekeliä sisätiloissa, ulkolämpötila +14 ja sadekuurot eivät oikein parhaaltalomasäältä tunnu. Loppuviikosta pitäisi lämmetä. Juhannus vietettiin rauhassa tällä, Nauvossa käytiin sunnuntaina. Ostin itselleni uuden kajakin, sillä olen meloskellut tyynellä ilmalla. Eipä tässä ihmeempiä, tavallista mökkielämää taas vietetään. Hauskaa purjehdusmatkaa teille, onpa upeaa että jaksat päivittää teidän Suvisussun sivuja noin tiivisti! Meilläkin on siis nettiyhteys saaressa...

t.Tuija

jussi kirjoitti...

Toiveenne on toteutunut ja samalla myös yleisin suomalainen toive lomalle; saa viettää aikaa runsaitten vetten äärellä!!!!!