perjantaina, kesäkuuta 21, 2013

Kökarissa



Kökarin kauniita tiekylttejä ja postilaatikoita
Torstaiksi oli luvattu sadetta ja yöllä satoikin, mutta aamulla sade meni aika nopeasti ohitse. Ari kävi aamulla ensin 10 km lenkillä ja sitten vuokrasimme polkupyörät ja pyöräilimme Karlbyn kautta Helsöhön, jolloin pyöräilymatkaksi tuli 27,5 km. Iltapäivästä sää selkeni ja lämpeni. Illalla nautimme saunasta (12 euroa tunti) ja meressä uinnista.


Juhannusaatto oli aurinkoinen. Nämä paikallaanolopäivät olemme todella käyttäneet liikkumiseen. Ari kävi jälleen kympin aamulenkillä ja sitten kävelimme luontopolun (7,5 km). Luontopolun varrelta oli löydetty mm. 3000 vuotta vanhoja pronssikauden aikaisten asumusten jälkiä.

Kävelylenkkien kauniita maisemia ja kukkaloistoa.

Iltapäivästä pyöräilimme vielä Karlbyhyn juhannussalon nostoa katsomaan ja illalla taas saunoimme. Tuuli yltyi iltaa kohti ja veneiden juhlaliputukset pitivät melkoista läpätystä. Veneitä oli iltaan mennessä pitkälti toistakymmentä, ehkä jopa lähemmäs kahtakymmentä, mutta Sandvik oli mukavan rauhallinen juhannuksen viettopaikka. Viimeksi olemme viettäneet juhannusta Suomessa kahdeksan vuotta sitten ja kokkojuhannuksesta on aikaa vielä paljon enemmän.




Karlbyssa juhannussalon nosto

Näkymä saunalta - veneet juhlaliputuksessa

Ei kommentteja: