torstaina, kesäkuuta 27, 2013

Roomassaaressa ja Kuressaaressa

Keskiviikkoiltana tutkimme säätiedotuksia ja ne näyttivät torstaille vastatuulta, ehkä jopa 8 m/s. Se ei oikein houkutellut. Olemme niin monesti avomerellä ryskyneet vastatuulessa ja ennen kaikkea vasta-aallokon pärskeissä, ettemme enää viitsi lähteä, jos voimme valita muuta. Perjantaille oli luvassa heikompaa vastatuulta, joten päätimme jäädä päiväksi Roomassaareen ja tutustua Kuressaareen.


Vuokrasimme polkupyörät ja huristelimme 4 km päähän Kuressaareen. Tutkailimme kaupunkia ja kävimme tietysti Kuressaaren linnassa. Takaisin palattuamme tuuli oli sitä luvattua 8 m/s ja olimme tyytyväisiä, ettemme lähteneet aamulla merelle. Polkupyörien vuokra olisi ollut 7 € kolmelta tunnilta, mutta satamakapteeni tarjosi meille samalla hinnalla koko päivän.

Kuressaaren linna

Vallihaudan toisella puolella

Vanhaa Kuressaarta

Suunnistustauko

Suihkutilojen yhteydessä on myös saunat ja kysellessämme satamakapteenilta, ovatko ne milloin lämpiminä, saimme kuulla, että aina kun on huono ilma tai on paljon väkeä, mutta hän voi laittaa meille naisten saunan päälle, kun vain kerromme, mihin aikaan haluamme saunoa. Niinpä illalla pääsimme taas saunomaan.

Ei kommentteja: